Εντάξει καλά είναι και τα διακοσμητικά, αλλά όχι φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περίδρομο…
Γαστρονομικά θα το περιέγραφα κάπως έτσι : αέρινες φέτες φρεσκοκαπνισμενου σολομού, σε καρπατσιο ρεβας, ξαπλωμένα σε βελούδινη σάλτσα τομάτας.
Δεν είναι κάτι άλλο από καπνιστό σολομό, λεπτοκομμένη ρεβα, σάλτσα κοκτέιλ με φρέσκια τομάτα, λολα ροσο, αποξεραμένα λουλούδια και τηγανιτό σπαγγέτι για ντεκορ.
Τετάρτη 23 Μαΐου 2007
- όχι φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περίδρομο…
Labels: μαγειροτεχνήματα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου