I Support the Bring Them Back Campaign

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Τα παιδιά των φαναριών…. Και τα νεύρα μου τσατάλια

Τι να πρωτοπώ! Ότι έξω κάνει απλά αφύσικη ζέστη που απλά δεν αντέχεται! Γι’ αυτό απλά κλεινόμαστε μέσα να μας αερίζει το κλιματιστικό!(άσχετο με το θέμα μας)

Και κάτι άλλο ακόμα. Εγώ ρατσιστής δεν είμαι, και όχι μόνο με τους οικονομικούς μετανάστες που αμέσως σε αυτούς πάει το μυαλό μας όταν ακούμε την λέξη ρατσιστής, αλλά με κανέναν άνθρωπο, όπως και να είναι, ότι και να έχει… Αλλά νομίζω ότι αρχίζω και απεχθανομαι τους Πακιστανούς στα φανάρια! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Εδώ και έξι μήνες περνάω καθημερινά από τα ίδια φανάρια και κάθε μέρα έρχονται να μου καθαρίσουν το τζάμι! Στις αρχές από ντροπή τους άφηνα , αλλά αν κάθε μέρα δίνω στον τζαμοκαθαριστη Πάκι 1 ή 2 € στο τέλος του χρόνου αγοράζω καινούρια μερσεντές (που λέει ο λόγος). Το πιο αστείο είναι ότι κάθε μέρα είναι οι ίδιοι. Κάτσε ρε φίλε αφού κάθε μέρα περνάω και σου λέω όχι , τι έρχεσαι και ξαναέρχεσαι και μου χώνεις το παλούκι στο τζάμι; Χθες με νεύριασε τόσο, που πάτησα τους υαλοκαθαριστήρες και τον έκανα λούτσα!!!(σωστό ή λάθος εγώ το έκανα).

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κοιτα...Και αυτοι τη δουλεια τους κανουν.
Απλα οταν ξαναρθουν πες τους κοφτα οχι...και δεν νομιζω να στα ξανακαθαρισουν!!!!

yiaNNis είπε...

ase filos , sou leo 6 mines tora, kathe mera to idio pragma! se 6 mines fadasou posous tropous exo dokimasi!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά εγώ τους συμπαθώ τους πακιστανούς στα φανάρια, αντί να ζητιανεύουν, προσφέρουν μια υπηρεσία τουλάχιστον..για μένα είναι υπηρεσία που πλένω το αμάξι μιά φορά το χρόνο:)
ας μην είμαστε σκληροί μαζί τους.υπάρχουν πιο εκνευριστικά πράγματα από ανθρώπους που πασχίζουν να ζήσουν γύρω μας..
αντώνης