I Support the Bring Them Back Campaign

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2007

Εσύ έχεις πάει στη ΜΗΛΟ;;;


Την Πέμπτη φεύγω για Μήλο όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι και χρειάζομαι την βοήθεια σας… Εμείς οι άνθρωποι του τουρισμού λέμε το εξής: « Ο καλύτερος τουριστικός οδηγός, η μεγαλύτερη διαφήμιση ή δυσφήμηση είναι ο ίδιος ο Τουρίστας».
Για αυτό και εγώ ζητώ την γνώμη σας, όσοι έχετε πάει φυσικά, που να πάω, τι να δω, τι ναι και τι όχι…

10 σχόλια:

witchofdaffodils είπε...

γειά σας! είδα Μήλο και μπήκα :)

τι να πρωτοπω?
θα πρότεινα το αρχαιολογικό μουσείο, την παραλία του Σαρακήνικου, όχο τόσο για μπανιο αλλά για το συναρπαστικό τοπίο, γύρο του νησιού με καραβάκι γιατί η Μήλος είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα απο γεωλογική άποψη.
Οσο για τις παραλίες περί ορέξεως..έχει πάρα πολλές και ακόμα κι αν έχει μελτεμια θα βρειτε εναλλακτικες..
Η χώρα είναι όμορφη και όχι θορυβώδης, υπέροχη θέα, αξιόλογο λαογραφικό μουσείο, αρχαίο θέατρο.
Να πάτε στις κατακόμβες και στο Κλίμα.
Για ψάρι στα Πολλώνια.
Καλά να περάσετε :)

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα θα σου πρότεινα το μεταλλευτικό Μουσείο στον Αδάμαντα. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα με τα εκθέματα και την οργάνωσή του.
Οπωσδήποτε (όπως σου λέει και η witch of daffodils)να ναυλώσετε καραβάκι (έχει πολλά και σε διαφορετικές τιμές)για να κάνετε το γύρο της Μήλου. Έχει πανέμορφες παραλίες που μόνο με καραβάκι μπορείς να πας (π.χ. Κλέφτικο). Και μια και μιλάμε για παραλίες μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και την περιοχή Παλιόρεμα, όπου είναι τα παλιά θειωρυχεία (tip: αν φοράς ανοιχτόχρωμο μαγιώ μπορεί να γίνει κίτρινο από το θειάφι).
Τέλος αν βαστάνε τα πόδια σου, έχει εκπληκτική θέα -σχεδόν όλο το νησί- από την εκκλησία Κορφιάτισσα στην Πλάκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νησί είναι φανταστικό και επειδή ΚΑΘΕ παραλία είναι διαφορετική από την άλλη -αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, θυμίσου με όταν επιστρέψεις- σε μαγεύει!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

yiaNNis είπε...

sas efxaristo kai tous dio para para poli gia tis info... Poli kala logia akouo omos gia to meros kai fovame min ine patata i ekdromula mou... Giati stin pragmatikotita gia Amorgo pigaina alla den vrika isitirio... Tha sas po otan giriso....

yiaNNis είπε...

sas efxaristo kai tous dio para para poli gia tis info... Poli kala logia akouo omos gia to meros kai fovame min ine patata i ekdromula mou... Giati stin pragmatikotita gia Amorgo pigaina alla den vrika isitirio... Tha sas po otan giriso....

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη εγώ θα πάω αμοργό:) γι' αυτό δε βρήκες εισιτήριο..πάντως επειδή έχω πάει Μήλο σου προτείνω να κάνεις οπωσδήποτε το γύρο του νησιού με καραβάκι!θα σε πάει σε παραλίες που δεν μπορείς να πας αλλιώς και είναι κρίμα, είναι μαγικές.Να επισκεφτείς το Κλήμα, ένα πολύ γραφικό ψαροχώρι.Γένικώς δεν πιστεύω πως άλλο νησί ΄έχει τόσες πολλές και καλές παραλίες και μάλιστα σε κοντινές αποστάσεις με σχετικά καλό δρόμο. εγώ αντιθέτως που θα πάω αμοργό ανακαλύπτω σιγά σιγά πως δεν παίζουν και πολλές παραλίες στο νησί, τουλάχιστον καλές. θα δείξει..καλές διακοπές να χουμε όλοι:)
bye!
αντώνης

kiki είπε...

Εγώ στη Μήλο δεν έχω πάει και χλωμό το βλέπω να πάω. Όμως αυτή η φωτό μου θυμίζει πολύ τις γαλάζιες σπηλιές στη Ζάκυνθο. Από Πέμπτη; Αύριο; Σε χάνουμε για λίγο ε; Πωωωω όλοι φεύγετε... Για πόσο;

yiaNNis είπε...

min anisixis... tin triti ti proi tha ime piso sto grafio moy... den sou krivo oti sto piso meros toy mialoy moy exo vali mia mikri ekdromi stin zakintho... alla meta ton oktovrio mallon, giati to programma ine foul apo taxidia mexri tote...

kiki είπε...

Ωραία! Καλά να περάσεις λοιπόν! Όσο για τη Ζάκυνθο, δε φεύγει, εδώ θα είναι όποτε αποφασίσεις.

Marina είπε...

Πολύ καθυστερημένα είδα το μπλόγκ σου. Εχω πάει 2 φορές στη Μήλο για διασκέδαση και άλλες 102 για δουλειά. Προσοχή στους Μηλιούς. Υπερχρεώνουν τον τουρίστα.

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση...: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,....
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,....
URL : www.siopi.gr
Γεια....