I Support the Bring Them Back Campaign

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΑΚΙΝΑ

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το αρτίστικο blog
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΑΚΙΝΑ
αρκετά αξιόλογο που τα παιδιά κάνουν πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά. Πολλών ειδών τέχνη είναι φωλιασμένη εκεί και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείτε. Αν και ταπεινή προσωπική μου γνώμη είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα μοτιβο και να μην ανακατεύετε πολλές κατηγορίες μαζί. Παιδιά μήπως να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντες σας και να δώσετε βήμα σε όποιον καλλιτέχνη επιθυμεί να προβάλει την δουλειά του; (έχει αρχίσει είδη να συμβαίνει αυτό, εγώ το έχω κάνει σε άλλο blog διακοσμησης)

1 σχόλιο:

Antoine είπε...

Γιάννη,
είμαστε πολλοί συγκινημένοι που μας αφιέρωσες ένα post. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, το blog είναι συλλογικό -είμαστε μια παρέα 4 ατόμων. Ως εκ τούτου δεν μπορούσαμε να έχουμε όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα -όσα φίλοι και να είμαστε.

Έτσι αποφασίσαμε να αναλάβει ο καθένας ένα θέμα και να αναπτύσσει με την πάροδο του χρόνου. Ο Δημήτρης ανέλαβε ό,τι έχει σχέση με αστεία και τεχνολογία, η Έλενα με μαγειρική (πιστεύω πως θα γοητεύτηκες από τις συνταγές των ηρώων της "Χουακίνα"¨) και τραγούδι, η Κατερίνα με ταινίες και εγώ με το κουλτουριάρικο μέρος του ιστολογίου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των 4 διαφορετικών χαρακτήρων που τους ενώνει το κοινό δημιούργημα "Για τα μάτια της Χουακίνα" (αν έχεις διαβάσει το σενάριο, ίσως κατάλαβες περί τίνος πρόκειται) έρχεται αυτό το blog.

Λοιπόν, άρχισε επαφές με την Έλενα και ανταλλάξτε συνταγές...