I Support the Bring Them Back Campaign

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Ξαναπαίζουμε blogoπαίγνιο!(που αλήθεια σας λέω μου αρέσουν πολύ)


Πάλι η φιλενάδα ΟΝΕΙΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ μου χτύπησε το κουδούνι νωρίς το πρωί , αφού είχε πιει το γάλα της και φάει το αβγό της, μου είπε:
-Γιάννη θα έρθεις να παίξουμε;
Σαν μικρό παιδί και γω, που έχω πολλά ακόμα να μάθω, έτρεξα έξω να παίξω το καινούριο παιχνίδι, που έχει ως εξής :

Ο blogger που παίρνει την πάσα, πρέπει να γράψει :1 φράση λίγο ή πολύ γνωστή την οποία παίρνεις από τον blogger που σε κάλεσε να παίξεις
1 φράση λίγο ή πολύ γνωστή, απόφθεγμα, συγγραφέα, φιλόσοφου, μουσικού, του μπακάλη της γειτονιάς κάποιου τέλος πάντων που εσύ θεωρείς σημαντικό πρόσωπο
1 φράση που έχει εμπνευστεί ο blogger που σε κάλεσε, δικής του επινόησης και πρέπει να καταθέσεις, πλήρως εμπεριστατωμένη άποψη επ' αυτής.


Εχουμε και λέμε :

Φραση της ΟΝΕΙΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ « ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ»

Σχόλιό μου : Δίκιο έχεις και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά πάντα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ. Είναι κάποιες στιγμές, περίοδοι, μελτέμια, πες τα όπως θες, που σε παίρνει από κάτω βρε παιδί μου… Το θέμα είναι για πόσο και αν πραγματικά αξίζει ο λόγος! Εμένα με βοηθά πάρα πολύ να σταματώ να κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα αν κάτσω και αναλογιστώ ότι είναι απλά ένα χυμένο γάλα! Ο μπακάλης είναι απέναντι, πετάγομαι και παίρνω άλλο!(έχω δουλέψει πολύ για να καταφέρω να το λέω αυτό και ακόμα δεν το έχω τελειοποιήσει)

Φράση της μητέρας μου «Ζήσε την κάθε μέρα σου μοναδικά γιατί ποτέ δεν θα ξαναγυρίσει πίσω»

Σχόλιό μου : Την ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου είπε από τότε που άρχισα να ‘ στέκομαι στα πόδια μου’. Ότι και να γίνεται γύρω μας , καλό ή κακό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι γίνετε τη στιγμή που γίνετε και δεν θα ξαναγίνει ποτέ ακριβώς το ίδιο (γίνετε να χωρέσουν τόσα γίνατε σε μια πρόταση;) Η πεμπτουσία της συμβουλής της μητέρας μου είναι αυτό που λέμε το να περνάς καλά ! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Αν το πετύχεις όμως, τότε σίγουρα θα είσαι ένας ευτυχισμένος και γεμάτος άνθρωπος. Εγώ ως τώρα νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά σε αυτό…

Φράση δική μου ( για τον επόμενο) «Τρία πράγματα δεν δέχομαι από τους ανθρώπους. Το ψέμα , την αχαριστία και την τσιγκουνιά.»

Θέλω να φωνάξω στο παιχνίδι τον ΠΡΟΒΑΤΑΚΟ , γιατί γελάω πολύ με τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και πιστεύω ότι του ταιριάζει αυτό το παιχνιδάκι, και την KYRALLINA που χάθηκε τώρα τελευταία από την παρέα και μας έλειψε πολύ!
Καλή συνέχεια…

3 σχόλια:

kyrallina είπε...

Tσ τσ τσ...το ωραίο template και τέλειο slide show - σου λείπει μόνο ένα ς στο ΜΗΛΟΣ. Φτιάξτο γιατί είναι κρίμα για τις ωραίες σου φωτογραφίες. Thanks για την πρόσκληση, έχω κι άλλη μια που σε αναμονή. Θα δω τι θα κάνω.
Φιλιά

kiki είπε...

Σοφή η μαμά, συμφωνώ μαζί της.
Έβαλες πάλι μουσική να παίζει με το άνοιγμα; Να μαλώσω; χαχα!

yiaNNis είπε...

nai ine SOFI... ( den fenete katholou oti tis exo adimania )... mi me malonis gia tin mousiki giati epsaxa poli gia na vro afto to komati kai nomizo oti teriazi gandi me to kalokairino temlate... Otan to varethoume tha to alaxo...