Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2007

Είναι η ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο.

Είναι η ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο.Κάποια στιγμή τσακώθηκανκαι ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.

Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πειτίποτα, έγραψε στην άμμο:ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.

Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όασηόπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκιπαραλίγο να πνιγείκαι ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε, έγραψεπάνω σε μια πέτρα:ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια τουέσωσε τη ζωή, τον ρώτησε : όταν σε χτύπησα, έγραψες πάνω στην άμμο,και τώρα έγραψεςπάνω στην πέτρα. Γιατί?

Ο άλλος φίλος απάντησε : «όταν κάποιος μαςπληγώνει, πρέπει να το γράφουμεστην άμμο όπου οι άνεμοι της συγνώμης μπορούν να τοσβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για μας, πρέπεινα το χαράζουμε στηνπέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να τοσβήσει».

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

2 σχόλια:

cruella είπε...

Μια πολύ ωραία ιστορία που εύχομαι να την χρησιμοποιείς καθημερινά σαν οδηγό. Είναι πραγματικά κρίμα που σχεδόν κανένας δεν σκέφτεται έτσι πια.Όλοι κρατάμε μέσα μας αυτά που μας πληγώνουν και δεν καταλαβαίνουμε πως παίρνουν την θέση αυτών που μας κάνουν χαρούμενους...

Ανώνυμος είπε...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區