I Support the Bring Them Back Campaign

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Ο ΚΥΚΛΟΣ , ΕΓΩ ΚΑΙ Ο … ΜΠΙΙΙΠ! (ο Μικρόκοσμος της υποκρισίας)

Σήμερα κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος (επαγγελματικός κατά βάση).

Ξέρετε μετά από πολλές συζητήσεις με τον εαυτό, προσπαθώντας να ερμηνεύσω με δικά μου λόγια την ίδια τη ζωή, έτσι ώστε να είναι ποιο κατανοητή για μένα (κάτι που θέλω να πιστεύω ότι κάνετε οι περσότεροι από εσάς και δεν είμαι ένας Μονάχους-Μονάχους), κατέληξα στην θεωρία του κύκλου.

Είναι εύκολη και απλή θεωρία που αναφέρεται στο εξής : ζωή= ένας μεγάλος κύκλος , με έναρξη τη γέννηση και λήξη το θάνατο. Αυτός ο μεγάλος κύκλος εμπερικλείει μέσα του άλλους μικρούς κύκλους και εκείνοι μέσα τους άλλους και ούτο καθ’ εξής .

Έτσι εύκολα και απλά κατάφερα να απαντήσω πολλές φορές στο μεγάλο ερώτημα : ΓΙΑΤΙ;

Είναι δική μου επιλογή να κλείσω αυτό τον κύκλο. Σίγουρα , κέρδισα πολλά όπως και έχασα πάρα πολλά. Ακόμα δεν τα έχω βάλει στη ζυγαριά για να δω προς τα πού κλίνει και ίσως να μην το καν κιόλας φοβούμενος του αποτελέσματος.

Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και πολυσύνθετα.

-Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά συνάμα και πολύ στεναχωρημένος…

-Έχω πολύ υπομονή αλλά συγχρόνως και πολύ ανυπομονησία.

-Είμαι πολύ ήρεμος αλλά και πολύ νευριασμένος.

Αυτό που ποτέ δεν καταλάβαινα σε κάποιους ανθρώπους και δεν θα το καταλάβω ποτέ, είναι πως βάζουν πάντα το ΕΓΩ τους μπροστά και δεν αφήνουν τα μάτια τους να δουν την πραγματικότητα…

Πως γίνετε να εξηγείς με επιχειρήματα μια απόφαση σου η οποία περισσότερο κατά σου είναι παρά υπέρ σου, που σε τελική ανάλυση συμφέρει μόνο τον άλλο και είναι για καλό του, και από εγωισμό και μόνο να μην θέλει να το αποδεχτεί!

Συγνώμη κιόλας , αλλά δεν φταίω εγώ αν ο άλλος είναι … μπιιιιπ!

Και δεν με έχει τσαντίσει αυτό, γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα όπως αυτός θέλει και να είναι όσο μπιιιιπ θέλει, ΑΛΛΑ έχω την απαίτηση (αφιερωμένο στο Μαριζάκι) , ναι, μάλιστα, το απαιτώ, την ίδια ντομπροσύνη που έχω εγώ και λέω τα πράγματα που έχω να πω στο ίδιο το άτομο που πρέπει να τα ακούσει και όχι από πίσω, να έχει και ο άλλος απέναντι μου. Αυτό ακόμα φαίνεται λίγο σε σχέση με το να λες σε μένα και τελείως αλλά στους άλλους, και όταν σε ρωτάνε γιατί δεν τα λες στον ίδιο ΑΠΛΑ να χρησιμοποιείς φτηνές δικαιολογίες!

Αυτό με κάνει εν εξάλλου! Άνανδρο είναι ο ποιο σίκ χαρακτηρισμός που μπορώ να πω!

Από αύριο ένας άλλος κύκλος ανοίγει και αν το ένστικτο μου ε οδηγεί σωστά, θα είναι ένας υπέροχος κύκλος!

3 σχόλια:

kiki είπε...

...και έτσι, αφού πέρασε αρκετός καιρός προσπαθώντας να απαντήσει τα ερωτήματα που τον βασάνιζαν, αφού πέρασε αρκετός καιρός βασανίζοντας τον εαυτό του με άγχος για τις επιλογές του, ήρθε η ώρα να κλείσει πίσω του μια πόρτα. Η πόρτα έκλεισε και βρέθηκε μπροστά σε πολλές κλειστές πόρτες μπροστά. Ποια θα ανοίξει; Ποια θα είναι αυτή που θα του φέρει ολα όσα επιθυμεί; Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.
Εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εκείνο που έχω να σε συμβουλέψω, είναι να χαλαρώσεις τώρα και να αφήσεις το ένστικτό σου χωρίς άγχος να διαλέξει το σωστό. Τίποτα δε γίνεται τυχαία....

betty είπε...

Άντε βρε, ελευθερώθηκες...καιρός να πετάξεις...χαλαρά στην αρχή. Θα είναι ένας καλός μήνας ελπίζουμε!

yiaNNis είπε...

Αντε βρε κοριτσια να δοθμε τι θα γινει?
Ελπιζω ολα να πανε καλυτερα απο εδω και περα.