I Support the Bring Them Back Campaign

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

KANE TO ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!


Καταθέσεις και αναρτήσεις…



Φιλενάδα το καλοκαίρι τελείωσε, πιστεύω να το έχεις καταλάβει και να μην περιμένεις εμένα να σου το πω.
Τι να σου πρωτοπώ γι αυτό το καλοκαίρι;
Από πού να το πιάσω ; Πιάσε από την μέση θα έλεγε κάποιος…

Λοιπόν τρελή και αφερεμένηηη , να και ο χωριάτης ξεπηδάει πάλι (μπες μέσα γρήγορα μη σε δει κανένας), το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά ήταν σούπερ.
Από την επαγγελματική μεριά αν θα το πιάσεις το μόνο που θα δεις είναι ευκολία και χαλάρωση… 2 σε 1, Παλάτια και Ηλύσια παιδία στην ίδια σεζόν!
Παράξενο αλλά και πάρα πολύ ενδιαφέρων συγχρόνως. Ξέρεις , είναι σαν να παίζεις σε ένα παιχνίδι, « το παιχνίδι της ζωής » θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε, και αφού έχεις περάσει τα πρώτα επίπεδα, τα απλά, τώρα αρχίζει να δυσκολεύει και αρχίζουν οι συνδυασμοί…
Ετσι και ‘γω, σε μια σεζόν , δύο σεζόν… Αλλά νομίζω ότι κέρδισα τελικά και πέρασα στην άλλη πίστα.



Αυτά με τα επαγγελματικά, ινάφ.



Πρώτο καλοκαίρι στο νησί των Ιπποτών και όλα ήταν …πώς να το πω; Ανεξερεύνητα! Παραλίες , εστιατόρια, μικρά χωριά, μεγάλα χωριά, πάρτι, νύχτα , κόσμος, κόσμος, κόσμος.
Ευτυχώς φιλενάδα, σε όλη αυτή την πολύ κοπιαστική εμπειρία της εξερεύνησης δεν ήμουν μόνος. Η Νάσια με την Κατερίνα, η Σούζη, η Κατερίνα, η Σοφία, Ο Άκης , ο Αντώνης , η Μαμά , η Γιάννα, ο Ηλίας ήταν μόνο μερικοί από τους πολλούς συνταξιδιώτες στην εμπειρία αυτής της εξερεύνησης…



Τους ευχαριστώ όλους πολύ για την πολύτιμη βοήθεια τους σε αυτό το δύσκολο έργο.



Τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι ήταν ένα ακόμα συναρπαστικό καλοκαίρι… Σίγουρα δεν τα είχε όλα τα συστατικά, άλλα νομίζω πάντα πρέπει να αφήνουμε κάτι , για να το προσθέτουμε στο επόμενο και έτσι πετυχαίνουμε να κάνουμε τη διαφορά με το προηγούμενο… Μη γελάς, δεν είναι κουλή η θεωρία. Για ξανασκέψου τώρα που σταμάτησες να χαχανίζεις.
Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι τραγουδάει ο Κότσιρας και δεν έχει και άδικο νομίζω.











Και σαν μετρ του είδους (τώρα μπορείς να γελάσεις ελεύθερα) ήρθε η ώρα για την συνταγή…
Είναι απλή και ερασιτεχνική.



ΥΛΙΚΑ
1 ένα μεγάλο καθημερινό χαμόγελο
2 ζωηρά και έντονα χρώματα ( μια πρέζα από το καθ΄ ένα μην το παρακάνετε)
3 μια μεγάλη δόση αυτοεκτημισης
4 μια ακόμα μεγαλύτερη δόση εσωτερικής λαμπερόσκονης (ξέρεις από αυτήν που κοιτιέσαι το πρωί στον καθρέφτη του μπάνιου και λες ΦΤΟΥ ΣΟΥ)
5 όλη την θετική ενέργεια που κρύβεται στο ντουλάπι σας (εκεί δίπλα από τα μακαρόνια)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύεται όλα τα υλικά μαζί με απαλές κινήσεις παρακινούμενες από αγάπη και μόνο. Τοποθετείτε το μίγμα σε … ένα μαγικό κουτί και καθημερινά παίρνετε μια μικρή ποσότητα.
Αυτή λοιπόν είναι μία από τις πολλές μυστικές συνταγές μου , που μου δίνει λίγο από όλο αυτό που γνωρίζετε και όλοι με ρωτάτε που το βρίσκω…
Το καλοκαίρι είναι μέσα σου καλή μου φιλενάδα. Χρησιμοποίησε σωστά την μυστική μου συνταγή και τότε σίγουρα , ο καλός καιρός του καλοκαιριού θα κρατήσει για πάντα…

yiaNNis

2 σχόλια:

delight of light είπε...

KALA POU TA GRAFEIS!!!! NA TO EKANES KIOLAS AYTO (GIA ESENA LEO THN DIATHESH SOU DHLADH) KALA THA HTAN!!!!!!

delight of light είπε...

OSO GIA TO DELIGTH OF LIGHT EKANA BLAKEIA K DEN MPORO NA TO ALLAXO