I Support the Bring Them Back Campaign

Σάββατο 26 Μαΐου 2007

Ο Μουνιώφ φεύγει, το Amber Alert έρχεται!

Όχι ότι έχω καλές σχέσεις με τα αθλητικά ( εεε συγνώμη, τι σχήμα είπατε ότι έχει η μπάλα;) αλλά χθες βλέποντας ειδήσεις , πέτυχα την «απολογία» - αποχαιρετιστήριο μήνυμα αυτού του Μουνιώφ( καλά δεν το λέω;) και ένα δάκρυ κύλησε από το αριστερό μου… μάτι! Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Μουνιωφ χτενίζεται….

Αλλά ευτυχώς γύρισα γρήγορα κανάλι και είδα τα αφιερώματα για την παγκόσμια ημέρα εξαφανισμένων παιδιών. Mε αφορμή την χθεσινή ημέρα, τέθηκε σε εφαρμογή ένα πανελλαδικό σύστημα άμεσης ειδοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, σε κάθε περίπτωση εξαφάνισης παιδιού, το AMBER ALERT HELLAS (http://www.hamogelo.gr/files/pdf/Amber%20Alert.pdf).
Ένα παιδί κάθε εβδομάδα χάνετε. Πολύ σημαντικός αριθμός για να μας πιάσει μια πατοκορφη ανατριχίλα, και ειδικά τους γονείς, για να ευαισθητοποιούμε και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο, με κάθε χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να έχουμε κάθε φορά που θα μας το ζητάει το Amber Alert Hellas σε συνεργασία με ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ http://www.hamogelo.gr/
.Το ευτύχημα βέβαια θα ήταν όλο αυτό να μην χρειαζόταν να γίνει ποτέ. Αλλά …


ΥΓ. δεν έχω τίποτα με τον κύριο Μουνιωφ, ούτε με τους φιλοπαναθηναικους, γενικότερα με τις ομάδες και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό.

1 σχόλιο:

Won_toLLa είπε...

Kalhmera...

Loipon... ela na sou pw... to post ayto einai poly kalo gia thn exafanish... to ekana copy... kai to esteila se olous tous proskopous...

Basika elega oti tha egrafes kati gia ta xthesina me tis "petaloudes" kai tis "fraoulitses" na gelousa... alla entaxei... anamenw bebaia!!!

kai pali kalhmera...